social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

VACATURE ACCOUNTANAGER

2020-10-22
 

Ben jij die topper die alles doet voor de klant, die de klant met een glimlach bedient en die ervoor zorgt dat de klant ook morgen weer bij jou terug komt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zijn een snel groeiende verfgroothandel in Zuid-Holland. Met 17 verkooppunten en ruim 80 collega’s leveren wij onze producten elke dag aan meer dan 4.000 professionele schildersbedrijven. Veel van deze producten gaan over onze verkoopbalies. Een prettig ontvangst van de klant en een goede begeleiding is daarom enorm belangrijk voor ons!

Voor de regio Rotterdam en Krimpenerwaard zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

 

Accountmanager

 

Wat ga je bij ons doen?
Om 07.00 uur gaan de filialen open en staan de eerste schilders al voor de deur te wachten. Jouw collega’s van de filialen helpen de schilders met hun vragen en bestellingen. Vandaag ben jij hier ook om de dag mee te starten en contacten te leggen met de schilders. Daarna ga je naar je eerste afspraken, dit zijn de grote schildersbedrijven waar je zelfstandig jouw adviezen gaat bespreken. Na een aantal succesvolle afspraken en geschreven orders ga je aan het einde van de dag aan de slag met de opdrachtgevende markt. Je gaat onder andere VvE-beheerders, woningcorporaties en vastgoedbeheerders benaderen. Je werkdag zit er alweer bijna op, je rapporteert alle gemaakte afspraken nog in het CRM systeem en misschien rij je nog even langs bij je collega’s van het filiaal.

Een aantal belangrijke aandachtspunten waar jij mee aan de slag gaat zijn:

  • Het bezoeken van de grote schildersbedrijven (>10 man).
  • Acquisitie plegen en het uitbouwen van de opdrachtgevende markt.
  • Je beheert je netwerk en je weet verbinding tot stand te brengen tussen schildersbedrijven, de opdrachtgevende markt en de Key Accountmanagers van Akzo Nobel.
  • Je gaat zelfstandig adviezen samenstellen in het Sikkens Adviessysteem en Paintsys.
  • Dagelijks verwerk je je bezoeken en de gemaakte afspraken in het CRM systeem.
  • Je rapporteert aan de direct leidinggevende

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een commerciële topper en dan is ervaring in de verfbranche en verftechnische kennis wel echt een pre, evenals kennis van verfsystemen en applicaties. Het is fijn dat je weet waar je over praat en dat je verstand hebt van de producten. Heb je dit niet maar heb je wel affiniteit met de bouw en wil je echt graag bij ons aan de slag. Vrees dan niet, dan steken wij graag de energie in jou en leiden wij je op, zodat je de verftechnische kennis snel onder de knie hebt. Als jij gedreven bent en je wilt ontwikkelen, dan gaan we graag met jou aan tafel. Je kenmerkt jezelf door jouw commerciële drive en je voelt je omzet- en marge verantwoordelijk.

En wat bieden wij jou…
Wij bieden een leuke fulltime baan binnen een informele en gezellige werksfeer, met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Naast een goed primair salaris bieden we ook prima secundaire voorwaarden en diverse doorgroeimogelijkheden.

Ben je benieuwd geworden naar een sfeerimpressie van ons bedrijf? Bekijk dan deze twee filmpjes van onze medewerkers: https://vimeo.com/343633496/8dcb4d002d en https://vimeo.com/343241359

Verder praten?
Heb je interesse en ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan een leuke en korte motivatie samen met je CV naar vacature@simonisverf.nl. Wil je toch eerst nog even iets meer weten? Bel dan gerust met Esmee van Hooft, HR Manager, via telefoonnummer 06-14321901.