social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

VACATURE: FILIAALMEDEWERKER

2022-04-13
 

Voor de regio Rotterdam zijn we opzoek naar een fulltime:

Filiaalmedewerker

Snap jij wat #samensuccesvol betekent? En word jij enthousiast van alles wat met de functie filiaalmedewerker te maken heeft? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw carrière en wil jij werken bij een informeel bedrijf waar jouw ontwikkeling voorop staat? Lees dan snel verder!

De organisatie
Wij zijn een verfgroothandel met intussen zo’n 110 collega’s en 22 verkooppunten in Zuid-Holland. Wij hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten en doen er alles aan om te zorgen dat zij hun vakmanschap zo goed mogelijk kunnen uitoefenen. Voor de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een nieuwe filiaalmedewerker. Word jij dat?

Wat ga jij doen?
Je begint de dag om 7.00 uur ’s ochtends door het filiaal te openen. De eerste schilders staan al voor de deur en jij kunt niet wachten om ze te helpen. Je helpt de klanten met hun vragen en bestellingen en geeft ze advies inzake materiaalgebruik op de vestiging of via de telefoon. Je doet dit met een positieve en klantgerichte houding en zorgt dat elke klant met een goed gevoel onze vestiging verlaat. Zo drink je ook op een rustiger moment even een kopje koffie met ze of organiseer je leuke ochtenden zoals een “tosti-ochtend” om een leuke en goede sfeer binnen jouw filiaal te creëren. Naast het verkopen van de producten ben je de rest van de dag nog met andere zaken bezig.

  • Het op kleur brengen van verf, met behulp van verfmengmachines
  • Zorgen voor een nette presentatie van ons assortiment in de showroom
  • Verkoopacties onder de aandacht brengen d.m.v. een leuke presentatie of een klantgerichte benadering
  • Voorraadbeheer

Wie ben jij?

  • Je bent een commerciële topper
  • Je bent flexibel en inzetbaar binnen onze Simonis Verf en Sikkens filialen
  • Je bent klantgericht en kunt goed luisteren
  • Je hebt ervaring in de verfbranche en verftechnische kennis. Heb je dit niet maar wil je echt graag bij ons aan de slag. Vrees dan niet, dan steken wij graag de energie in jou en leiden wij je op, zodat je de verftechnische kennis snel onder de knie hebt!
  • Je bent een teamplayer
  • Je neemt verantwoordelijkheid en durft kritisch te zijn
  • Je bent bereid om te leren en jezelf te ontwikkelen
  • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam

Wat bieden wij jou…
Wij bieden jou een uitdagende job bij een bedrijf wat nog steeds volop in ontwikkeling is. Uiteraard zorgen wij voor goede marktconforme arbeidsvoorwaarden zoals een prima salaris, voldoende vrije dagen en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelingen d.m.v. opleidingen en cursussen.  

Interesse?
Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@simonisverf.nl en misschien word jij dan wel onze nieuwe collega! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Bel dan met Esmee van Hooft, 06 – 14 32 19 01.